No tak jednak ludzie maja racje ida tam nic nieznaczace osoby o ktorych nikt nie pamieta , gwiazdy jednej sytuacji
ja kojarzę 5 osob
Maje Włoszczowską, Julię Wróblewska, Anne Luciską, Ilonę Ostrowską, i Tomka Ciachorowskiego.
Ilona Ostrowska (aktorka, "Ranczo"), Peja (raper), Maciej Myszkowski (architekt, mąż Justyny Steczkowskiej), Julia Wróblewska (aktorka "Listy do M."), Michał Mikołajczak (aktor, "Miasto 44"), Tomasz Ciachorowski (aktor, "Misja Afganistan"), Piotr Świerczewski (były piłkarz SC Bastia, Lech Poznań), Beniamin Andrzejewski (aktor, "19+"), Maja... rozwiń
Maja Włoszczowska dwukrotna wicemistrzyni olimpijska:)
Gwiazdy a ja znam tylko 4 ludzi z całej tej listy
Włoszczowska, Świerczewski, Peja, Ostrowska i Lucińska. Reszta osób jest "znana z tego że jest znana" :P Ale co tam, miejmy nadzieje że będzie ciekawie ;)
Victor i Maja
Tylko 3 osoby znam sposrod tych "gwiazd" - żenada
Jak patrzę na taką obsadę to tylko Ostrowska ma szansę błyszczeć i mam nadzieję, że jest Agentem :)
Rzeczywiście jest mało twarzy z pierwszych stron gazet ale czy to źle? Cały team wygląda młodo i świeżo. I liczę na to powiew świeżości w polskiej tv. Dajcie młodym szansę!!
Rychu już zapomniał jak to Tedego wyzywał, gdy ten wystąpił w serialu TVN? Nie będę oglądać, bo Peja.
Dwa pierwsze sezony super, a ten dramat.
3 osoby kojarze reszty...
Nie mam pojęcia kto to jest..
Kiedy Agentem był Hubert- mega. I gwiazdy też fajne.
Odetta dla mnie beznadziejna w roli. Chociaż ludzie z 2 sezonu całkiem spoko.
Typuje Irka z 19+ (Benjamina) na Agenta! Będę oglądał nową edycje w wiosnę.
To ja lepsza znam 6
Jakie gwiazdy ? Może z 2-3 osoby znam z tego składu...
to już nie ma prawdziwych gwiazd tylko jakieś drugoplanowe osoby połowy ich nie znam
Połowy z nich nie znam, nawet z niszowych seriali jako postacie dziesiecioplanowe... Czyżby skończyły im się już gwiazdy po 2 sezonach?
Ale ,,gwiazdy,,...
Na pewno warto oglądać dla Ostrowskiej, bo ma osobowość. Reszta? Nie zachęca ani trochę, więc mam nadzieję, że Ostrowskiej uda się być do samego finału :)
Wszyscy Super tylko nie wiem po co tam Julka Wróblewska
To wszyscy czy nie ? Zastanow się ;)
BENJAMIN ANDRZEJEWSKI TO AGENT NA 100000000000000%........